Karriär

Idun Liv är ett bolag med tillväxtambitioner och som alltid vill ligga i framkant. Vår långsiktiga framgång bygger på att ha kompetenta och engagerade medarbetare med en stark vilja att skapa en tryggare framtid för våra kunder.  

Väx med oss på Idun Liv

Idun Liv fokuserar på att medarbetarna ska må bra och kunna utvecklas. Vi strävar efter att alla våra medarbetare ska ha de bästa förutsättningarna för att utföra sina arbetsuppgifter och känna stolthet och tillhörighet med Idun Liv. Hos oss ingår du i en gemenskap där vi värderar hållbarhet och medmänsklighet högt och där vi tillsammans strävar efter en tryggare framtid för våra kunder.

Som medarbetare hos Idun Liv bottnar du väl i våra värderingar och du är även en inspirerande medmänniska. Du är intresserad av den bransch vi verkar inom och de tjänster vi erbjuder på marknaden. Försäkringsskydd till privatpersoner i Sverige och en tryggare ekonomisk framtid är sådant som intresserar oss som jobbar på Idun Liv.

Lediga jobb

På den här sidan lägger vi upp de tjänster som för närvarande finns att söka hos Idun Liv. Söker vi ingen personal just nu är du alltid välkommen att skicka en spontanansökan.

  
Spontanansökan och student

Om vi för närvarande inte erbjuder en tjänst som matchar dina kvalifikationer, välkomnar vi ändå spontanansökningar. Använd formuläret nedan för att dela information om dig själv och hur du kan bidra till Idun Livs framgång. Om du är högskolestudent som söker praktikplats inom försäkringsbranschen är du också välkommen att kontakta oss.

Vem är du?

*Godkännande innebär samtycke till att Idun Liv behandlar mina personuppgifter. Läs mer på sidan Behandling av personuppgifter.