Grupplivförsäkring

En grupplivförsäkring är en försäkring som en organisation eller grupp kan teckna för sina medlemmar, och ger ersättning till en angiven mottagare om det skulle hända försäkringstagaren något.

Grupplivförsäkring

Grupplivförsäkring hos Idun Liv

En grupplivförsäkring är en typ av försäkring som en organisation, förening eller annan grupp kan erbjuda sina medlemmar. Detta kan exempelvis vara en fackförening, en intresseorganisation eller en idrottsklubb. En grupplivförsäkring ger en fastställd summa pengar till en angiven mottagare om den försäkrade personen avlider.

En grupplivförsäkring är en förmån för medlemmarna och deras familjer, och kan hjälpa till att skydda dem ekonomiskt om något skulle hända med den försäkrade personen. På så sätt utgör försäkringen en attraktiv del av organisationens helhetserbjudande till sina medlemmar.

Gemensamt familjeskydd

Valfritt försäkringsbelopp

Digital hälsodeklaration

Snabbast skadereglering

Våra försäkringar är enkla att teckna och vi har förmodligen branschens snabbaste skadereglering, vilket gör att allt fler kunder väljer att försäkra sig hos oss. 

Intresserad av gruppförsäkring?

Vi är specialiserade på livförsäkringar för individer och grupper. Våra försäkringar skapar förutsättningar till en tryggare ekonomisk framtid för våra kunders efterlevande. Har du en grupp som du önskar försäkra? Kontakta formedlare@idunliv.se så hjälper vi dig.

Viktig information

Nedan har vi samlat viktig information kring grupplivförsäkringen. Det är viktigt att du tar del av informationen innan du tecknar din grupplivförsäkring.

Dokument

Senaste från oss

Arkiv

Vem behöver en livförsäkring?

En livförsäkring är en försäkring som ger ekonomiskt skydd till dina efterlevande. Den fungerar som en ekonomisk trygghet för familjemedlemmar och andra närstående personer genom att betala ut ett engångsbelopp.

Idun Liv

Idun Liv lanserar en ny hemsida

Idun Liv, ledande inom digital livförsäkring, lanserar ny användarvänlig hemsida med snabbare processer för att teckna och hantera försäkringar samt förbättrade funktioner för skadereglering.