Idun Liv

Idun Liv och Tydliga ingår samarbete

Idun Liv har träffat ett samarbetsavtal med förmedlarorganisationen Tydliga som ger dess anslutna försäkringsförmedlare möjlighet att distribuera Idun Livs digitala livförsäkring.

Idun Liv och Tydliga ingår samarbete

Tydliga är en av Sveriges ledande rådgivarorganisationer inom försäkringar och finansiella produkter. Organisationen har omkring 400 försäkringsförmedlare, investeringsrådgivare och assistenter som medlemmar, fördelade på 60 orter och 130 lokalkontor.

I samarbete med Idun Liv kan Tydligas försäkringsförmedlare från och med idag erbjuda en prisvärd och helt digital livförsäkringsprodukt. Försäkringen saknar bindningstid och ansökan görs i enkla steg på bara
några minuter. Det enda som krävs är att svara på några hälsofrågor och signera med bank-ID.

– Vi är mycket glada över vårt samarbete med Tydliga, en framåtlutad organisation som samlar marknadens bästa erbjudanden och produkter under ett tak. Att finnas med hos Tydliga visar att Iduns livförsäkring, med höga försäkringsbelopp och automatiserad riskbedömning, är svårslagen på den svenska marknaden, säger Peter Appelgren, VD på Idun Liv, i en kommentar.

För ytterligare information, kontakta:
Peter Appelgren, Verkställande direktör
Tel: 076-116 60 66
peter.appelgren@idunliv.se


Nyheter

Arkiv

Vem behöver en livförsäkring?

En livförsäkring är en försäkring som ger ekonomiskt skydd till dina efterlevande. Den fungerar som en ekonomisk trygghet för familjemedlemmar och andra närstående personer genom att betala ut ett engångsbelopp.

Idun Liv

Idun Liv lanserar en ny hemsida

Idun Liv, ledande inom digital livförsäkring, lanserar ny användarvänlig hemsida med snabbare processer för att teckna och hantera försäkringar samt förbättrade funktioner för skadereglering.