Idun Liv

Idun Liv i nytt samarbete med Sigmastocks

Idun Liv inleder samarbete med Sigmastocks för automatiserad portföljförvaltning för företag. Den nya företagstjänsten erbjuds inom ramen för kapitalförsäkring (KF) med Idun Liv som försäkringsgivare och Evida som depåinstitut. 

Idun Liv i nytt samarbete med Sigmastocks

Fintech-bolaget Sigmastocks grundades 2014 med ambitionen att tillgängliggöra börssparande genom
att erbjuda automatiserad portföljförvaltning direkt i aktier.

Den nya företagstjänsten är unik i sitt slag då den till skillnad från andra KF-baserade robot-rådgivningstjänster baseras på direktinvesteringar i aktier och inte i fonder. I och med att fondavgifter undviks kan kostnaden för tjänsten hållas låg.

Förvaltningen bygger på samma investeringsprinciper och matematiska modeller som Sigmastocks
befintliga tjänst för privatpersoner.

– Sigmastocks teknikintensiva erbjudande ligger helt i linje med Idun Livs stora fokus på digitalisering och automation. Vi är mycket stolta över att få vara med och tillgängliggöra denna marknadsledande portföljförvaltningstjänst för företag, säger Peter Appelgren, VD på Idun Liv, i en kommentar.

I egenskap av försäkringsgivare erbjuder Idun Liv sedan tidigare kapitalförsäkring i samarbete med
depåinstitutet Strivo AB.

För ytterligare information, kontakta:
Peter Appelgren, Verkställande direktör
Tel: 076-116 60 66
peter.appelgren@idunliv.se


Nyheter

Arkiv

Vem behöver en livförsäkring?

En livförsäkring är en försäkring som ger ekonomiskt skydd till dina efterlevande. Den fungerar som en ekonomisk trygghet för familjemedlemmar och andra närstående personer genom att betala ut ett engångsbelopp.

Idun Liv

Idun Liv lanserar en ny hemsida

Idun Liv, ledande inom digital livförsäkring, lanserar ny användarvänlig hemsida med snabbare processer för att teckna och hantera försäkringar samt förbättrade funktioner för skadereglering.