Idun Liv

Idun Liv i nytt samarbete med JustInCase

Idun Liv inleder ett samarbete med förmedlarbolaget JustInCase. Samarbetet innebär att Idun Liv blir försäkringsgivare till JustInCases kunder som tecknar individuella livförsäkringar.

JustInCase grundades 2017 med ambitionen att erbjuda prisvärda livförsäkringar med höga försäkringsbelopp – snabbt, enkelt och utan krångel.

I samarbete med Idun Liv kan JustInCase nu erbjuda en prisvärd och helt digital livförsäkrings-produkt. Försäkringsansökan görs i ett fåtal enkla steg på bara några minuter. Det enda som krävs är att svara på några hälsofrågor och signera med BankID. Genom att använda sig av Idun Livs smarta hälsodeklaration kan kunden få besked direkt oavsett hälsostatus.

– Idun Livs automatiska hälsodeklaration kommer att förenkla och effektivisera vår ansöknings-process. Fler kunder kommer nu kunna få besked direkt och få det skydd de behöver. En annan viktig del av enkelheten är prismodellen. Vi har fasta försäkringsbelopp som är anpassade för ett liv på 2020-talet. Allt tydligt paketerat i en lättanvänd prissnurra som ger dig en bra överblick. Några klick bort så är livförsäkringen aktiverad. Snabbare och enklare än så här blir det inte, säger Björn Häggelin, grundare och VD för JustInCase.

För ytterligare information, kontakta:
Peter Appelgren, Verkställande direktör
Tel: 076-116 60 66
peter.appelgren@idunliv.se


Nyheter

Arkiv

Vem behöver en livförsäkring?

En livförsäkring är en försäkring som ger ekonomiskt skydd till dina efterlevande. Den fungerar som en ekonomisk trygghet för familjemedlemmar och andra närstående personer genom att betala ut ett engångsbelopp.

Idun Liv

Idun Liv lanserar en ny hemsida

Idun Liv, ledande inom digital livförsäkring, lanserar ny användarvänlig hemsida med snabbare processer för att teckna och hantera försäkringar samt förbättrade funktioner för skadereglering.