Genom att surfa vidare godkänner du att webbplatsen använder cookies. Jag förstår

Kapitalförsäkring Depå

Kombinera värdepappersdepåns flexibilitet med kapitalförsäkringens förmånliga skatteregler. Med en Kapitalförsäkring Depå från Idun Liv sparar du enkelt i fonder, aktier och strukturerade placeringar – helt utan vinstskatt eller deklaration.

 

Med en Kapitalförsäkring Depå från Idun Liv handlar du enkelt och smidigt med i stort sett alla typer av värdepapper. Du slipper ta hänsyn till skattekonsekvenser vid köp eller försäljning och du behöver inte heller redovisa transaktionerna i din deklaration. En kapitalförsäkring är en sparandeform som passar såväl företag som privatpersoner. Idun Liv samarbetar med depåinstitutet Strivo där du som kund får tillgång till en förstklassig depåplattform med god överblick över dina innehav. Allt sköts dessutom helt digitalt! 

Läs mer i informationsfoldern här

Direktpension

Med Kapitalförsäkring Depå som bas kan du hos Idun Liv även teckna Direktpension. Direktpensionen är ett komplement till tjänstepensionen, och utformas som ett avtal mellan arbetsgivare och den anställde. Kontakta din rådgivare för mer information om hur du kan teckna Direktpension hos Idun Liv.